Waar we echt trots op zijn
Specialiteiten van het huis
Voorgerecht
-
7. Garides saganaki € 12,95
Gepelde scampi’s bereid in een romige kaassaus
-
7b. Garides tiri € 12,95
Gepelde scampi’s gebakken in een tomaat fetasaus
-
8. Moschari € 10,95
Fijn gesneden carpaccio van het rund met honing-mosterd dressing, pijnboompitjes, rucola en kefalotiri kaas
-
13. Saganaki Dodoni € 10,50
Gesmolten fetakaas in een knapperig jasje
-
16. Kolokithi € 6,95
In beslag gebakken courgette met tzatziki
-
21a. Trio Skordo € 8,50
Een trio van tzatziki, pikante fetakaasmouse en knoflookboter
Hoofdgerecht
-
33. Glossa € 28,50
Gebakken zeetong bereid in knoflookboter
-
36a. Psaria Tigani € 24,95
Vispannetje met verschillende soorten vis en groente in een roomsaus
-
39. Garides tis skaras € 20,95
Drie garnalenspiesjes van de grill met romige kaassaus
-
41. Mix suflaki € 21,95
Een spies met ossenhaas, varkenshaas, lamshaas, kalfsfilet en giros. Geserveerd met rijst en tzatziki
-
42. Gegrilde lamshaas € 24,95
Lamshaas van de grill in een knoflookroomsaus
-
44. Stifado € 20,95
Een stoofpotje met kalfsvlees, kleine uitjes en groenten
-
69. Griekse proeverij € 65,00
Een combinatie van verschillende traditionele voor- en hoofdgerechten, samengesteld door de kok (2 pers)
-
77. Meze tu bekri € 19,00
Varkenshaasmedaillons in een heerlijke licht pikante saus
-
78. Parthenon € 19,75
Varkenshaasmedaillons in een heerlijke licht pikante saus
-
80. Smirnaiko € 21,95
Ossenhaas puntjes met paprika ,courgette en tomaat feta saus
Alle hoofdgerechten worden standaard geserveerd met gebakken aardappeltjes